hourglass odprto še 0 ur 0 minut SLO | ENG
Ikona logo

BLACKPINK THE MOVIE

Dekliška glasbena skupina, ki jo obožuje cel svet, BLACKPINK praznuje 5. obletnico delovanja s filmom BLACKPINK THE MOVIE, ki je tudi poseben poklon vsem BLINKS – zvestim fanom – da bodo uživali v spominih in strastnem izvajanju pesmi. BLACKPINK — članice JISOO, JENNIE, ROSÉ in LISA imajo od svoje ustanovitve, 8. avgusta 2016, iz dneva v dan več zvestih oboževalcev. Napornih in na trenutke hektičnih 5 let je skupaj z vsemi spomini, užitki na odru in vsemi svetlimi trenutki skupine, skrbno zavitih v »darilo za vse fane« v filmu BLACKPINK THE MOVIE.

Film je sestavljen iz različnih sekvenc, ki so osredotočene na članice BLACKPINK, kot so: „The Room of Memories“- trenutki izmenjave pet let spominov skupine BLACKPINK; „Beauty“ – prepričljivi posnetki vseh štirih članic in njihovih značilnosti; „Exclusive Interviews“ s sporočili za vse oboževalce. BLACKPINK bodo s svojo pristnostjo in fazami, ki presegajo narodnost in spol in s katerimi so osvojile svet z izjemnimi nastopi, navdušile tudi svoje fane v kinodvoranah.

,,THE SHOW“ (2021), ,,IN YOUR AREA“ (2018) in še več kot deset hitov BLACKPINK bomo slišali v filmu in oboževalci bodo delili nepozabno ganljivo izkušnjo in dobili vtis, da so na srečanju oboževalcev in na koncertu v živo.

BLACKPINK THE MOVIE v Cineplexxu 4. in 8. avgusta ob 19:00. Vstopnice v prodaji na Cineplexx.si