hourglass Trenutno zaprto SLO | ENG
Ikona logo
BOWLING&BILIJARD&PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
REZERVIRAJ
TERMIN

KINO

CINEPLEXX PREDSTAVLJA

Podjetje Cineplexx je na slovensko tržišče vstopilo leta 2012, trenutno imajo 6 kinematografov po celotni državi – med drugim tudi v Mariboru. Cineplexx v Mariboru ponuja kar osem velikih kino dvoran, pri čemer prav vse izmed njih vključujejo dodatna mesta za invalidske vozičke, štiri dvorane nudijo tudi VIP sedeže, za zares udoben ogled filma. Dvorane se ponašajo s tehnologijo REAL D 3D, ena ponuja tudi HFR 4K, ki omogočata ostro, čisto in kristalno jasno sliko ter tako zagotavljata izjemno kino doživetje!
Kontakt
kino@cineplexx.si
Spored kino predstav:https://www.cineplexx.si/main-navigation/spored/

BOWLING

LAJF JE BOWLING V DOBRI DRUŽBI!

Pridružite se nam ob igri bowlinga na 20 sodobno opremljenih in računalniško vodenih stez. Da ob igranju ne boste ostali žejni ali lačni, je dobro poskrbljeno. Ponudimo vam pice, bagete ali slane prigrizke in pestro ponudbo pijač. Tudi na glasbeno vzpodbudo nismo pozabili.
Se vidimo v Lajfu!

Za več informacij o rezervaciji stez, biljard miz ali rojstnodnevnih zabav pišite na lajfrezervacije@gmail.com ali pokličite na 070 555 048.

BILIJARD

BILIJARD CENTER LAJF

V Lajfu se lahko preizkusite v še eni priljubljeni družabni igri, biljardu. Nudimo vam 12 miz in mizo za snooker. Da bo vaše druženje ob igri sproščeno in zabavno, smo poskrbeli za osvetlitev, glasbo, ambient, prigrizke in pestro ponudbo pijač.

VIKI DEŽELA

PRAZNUJTE Z NAMI V VIKI DEŽELI

Bliža se rojstni dan vašega malčka, vi pa ne veste, kako bi organizirali nepozabno zabavo zanj in njegove prijatelje Odslej lahko to skrb zaupate nam. Vabimo vas na veselo praznovanje v VIKI deželo. Vaši otroci bodo lahko skupaj s svojimi vrstniki praznovali rojstni dan v avanturistični igralnici, ustvarjali v delavnicah, risali, peli ali pa se učili osnov bowlinga. Za otroke bomo poleg animacij pripravili tudi pogostitev.

BEACH LAJF

PLAŽA Z RAZGLEDOM NA POHORJE

Lajf na plaži je več, kot se ti zdi. Je frajerska peščena terasa, skriti kotički za mlajše obiskovalce, prijeten ambient za posedanje ob kavici ali osvežilnem koktajlu in odštekana lokacija za ogled prenosov tekem ali kakšnega dobrega filma na velikem ekranu na prostem. Lajf je za vse. Ker je lepše, če v Lajfu nisi sam.

KLUB LAJF

NORE ZABAVE

Vabljeni na odštekane tematske zabave in pestro koncertno dogajanje. Nudimo vam tudi možnost organizacije zabave za večje skupine, zaključke ali team buildinge.